Feesten & Partijen

Zaalcapaciteit 

                                                                                                                                                                                                                              Onze zaal biedt receptiemogelijkheden tot 200 personen. Voor een feestavond met dansvloer moet er rekening gehouden worden met een maximum van 150 personen. Voor elke gelegenheid kunnen we de sfeervolle feestzaal naar uw wensen indelen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u een speciaal thema? U kunt het zo gek niet bedenken of wij organiseren het. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u in alles adviseren, de muziek, artiesten, het eten en drank van eenvoudig tot luxe. Wij maken voor u een feest op maat. 

De Korenmolen is gelegen aan de rand van Eerbeek tegen het bos aan. Een wandeling met de boswachter behoort dus ook tot de mogelijkheden. Of gaat u liever fietsen, wandelen of een tocht met de huifkar maken, alles kan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oliemolen 

Onze eeuwenoude oliemolen is uniek, het geeft iets extra`s tijdens een feest of bedrijfsuitje. Het bezichtigen en de uitleg daarbij wordt altijd erg door de gasten gewaardeerd.

Gaat u trouwen? Denk dan ook eens aan de oliemolen als unieke trouwlocatie. (foto`s)

 

 

 

 

 

 

 

Catering

Ook voor een feest op locatie bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu voor een hapje of salade is of voor een volledig verzorgd feest bij u thuis.   

Zakelijke evenementen

Ook zakelijk kunt u bij ons terecht. Voor vergaderingen zijn de benodigde vergaderfaciliteiten aanwezig. Daarnaast verzorgen wij graag uw lunch of dinér. Voor grote feestelijke evenementen is er de mogelijkheid voor het plaatsen van een tent naast ons bedrijf. U heeft hierbij de keuze uit verschillende soorten en formaten tenten. Ook hebben we voor zowel grote als kleine bedrijven een jarenlange ervaring met het verzorgen op locatie. Neemt u voor vrijblijvende informatie graag contact met ons op, of bel met 0313-651331 en vraag naar Johan van Zadelhoff.