Welkom bij De Korenmolen!

Midden in de natuur, tussen het Veluwe Massief en de IJsselvallei ligt in Eerbeek Grand Café De Korenmolen. Een rustiek trefpunt voor ontspanning en culinair genot. Voor die ene ontmoeting of die speciale gelegenheid en een prima startpunt voor een ontdekkingstocht door de omgeving.

Direct naar

Ligging

Ons bedrijf ligt op loopafstand van het centrum van Eerbeek en aan de rand van het Webersbos. U kunt uw auto parkeren op onze ruime parkeerplaats en van daaruit mooie fiets- of wandeltochten maken.  We hebben twee leuke wandel- en fietstochten voor u klaar liggen maar u kunt ook de Veluwezoomroute bij ons starten. Voor uw electrische fiets is er een oplaadpunt en er zijn laders aanwezig. U kunt bij ons ook een Nordic Walking Route oppakken. Na uw fiets-wandeltocht kunt u heerlijk opwarmen bij de open haard, of straks in het zonnetje op ons terras en genieten van een kopje koffie, glaasje fris of een maaltijd.

Contactgegevens en routeplanner.

Een smaakvol cadeau

Zoekt u een orgineel cadeau? Of wilt u zomaar uw vrienden, familieleden, kennissen of collega`s eens verrassen? Denk dan eens aan een lunch of dinerbon van Grand Café De Korenmolen. 

Vacatures

Wij altijd op zoek naar talentvolle mensen. Ben jij 16 jaar of ouder, heb je ervaring in de horeca, gemotiveerd, enthousiast en spreekt werken bij Grand Cafe De Korenmolen je aan? Dan komen we graag met je in contact. Je kunt de open sollicitatie mailen naar info@dekorenmolen.com

Openingstijden

Wij staan iedere dag vanaf 11.00 uur voor u klaar. De keuken is open van 12.00 tot 21.00 uur. U kunt tot 16.00 uur van de lunchkaart gebruik maken.

Op dinsdag en woensdag is het Grand Café gesloten. Op deze dag is er wel de mogelijkheid voor besloten lunches en/of feesten. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Aangepaste openingstijden kermis!

Vanaf dinsdag 13 juni tot en met woensdag 21 juni zijn wij gesloten. Op donderdag 22 juni zijn wij vanaf 11 uur weer open. Op deze dag ook een nieuwe kaart!

 

 

 

 

 

Adres

Grand Café De Korenmolen
Kanaalweg 3
6961 LW Eerbeek

0313-651331

 

  

 Foto's: Frank Peters / FotoCreatives