Onze leveranciers

Grand Café De Korenmolen werkt samen met zorgvuldig gekozen partners die de beste kwaliteit leveren.

Eco Fields

Eco Fields - smaakvolle en eerlijke producten bij Grand Café en restaurant De KorenmolenHet agrarisch bedrijf Eco fields uit Wekerom levert smaakvolle en eerlijke producten met respect voor dieren en milieu. De Stichting Het Gelders Landschap en Eco Fields werken hierbij nauw samen. Alle grondstoffen en hulpstoffen hebben een biologische herkomst en zijn gericht op duurzaamheid. Er worden alleen stierkalveren van Nederlandse melkveehouders gekocht. Het voer voor de dieren komt van de Zuidveluwe en er komen geen chemische ,bestrijdingsmiddelen aan te pas. Daarnaast levert Eco fields ook wijnen.

www.ecofields.nl

 

BOERDERIJKIP

Boerderij Kip bij Grand Café en restaurant De Korenmolen in EerbeekKip met een bijzondere smaak begint bij aandacht voor dierenwelzijn en gezonde voeding. De BOERDERIJKIP groeit op in een ruime omgeving, waar ze naar hartenlust kan rondlopen. Dagelijks krijgt ze gezonde voeding die voor 100% plantaardige is en voor 70% bestaat uit granen.

De BOERDERIJKIP kan langzaam opgroeien bij een normaal dag-en nachtritme en krijgt geen onnodige medicijnen toegediend. Dit resulteert in een vitale, sterke en gezonde kip en dat proeft u!

www.boerderij-kip.nl/

 

Beukenhorst Koffie

In Winterswijk is één van de oudste koffiebranderijen van ons land gevestigd. In 1784 vestigde Albert Beukenhorst zich aan de Markt in Winterswijk en begon als koffiebrander en handelaar.

Beukenhorst kiest bewust voor maximaal 5 verschillende soorten koffiebonen in één melange. Hierdoor komen de bonen beter tot hun recht. Het resultaat: de altijd vertrouwde "Beukenhorstsmaak" wordt overal (h)erkend!

www.beukenhorst.nl/

Kwaliteitskoffie bij Grand Café De Korenmolen in Eerbeek

 

Papierfabriek De Middelste Molen

Onze menukaart is gedrukt op papier van papierfabriek de Middelste Molen aan het Kanaal Zuid in Loenen bij de Loenense Molenbeek. In dit papier zijn de lijnzaadkoeken, die in onze Eerbeekse Oliemolen gemaakt zijn, verwerkt. Al sinds 1622 produceert men bij de Middelste Molen papier. Het is de enige papierfabriek in Nederland die nog in oude staat bewaard is gebleven. Nog steeds wordt op authentieke wijze allerlei soorten papier geproduceerd. Het is mogelijk het proces van nabij mee te maken.

www.demiddelstemolen.nl/